Danilović nakon poraza: Loše smo otvorili utakmicu, jako loše...
Danilović je poželio Slobodi da što prije izađe iz problema u kojima se našla

Fudbaler Borca je bio razočaran nakon što je njegov tim poražen u Tuzli

Danilović nakon poraza: Loše smo otvorili utakmicu, jako loše...

S. Pašalić

Ekipa Borca je večeras poražena na gostovanju kod Slobode rezultatom 3:1.

Sloboda je golovima Pršeša i Bekrića povela sa 2:0, a Vujaklija je smanjio na 2:1. Pred sam kraj meča Borac je imao sjajnu priliku da izjednači rezultat, ali su gosti pogodili stativu.

Nakon toga, u 94. minuti Runić je postigao bizaran autogl za konačnih 3:1.

Igrač Borca, Vladan Danilović je dao svoj komentar nakon poraza svog tima.

"Teška utakmica, loše smo otvorili utakmicu, jako loše. Primili smo dva brza gola, uspjeli smo potom brzo da se vratimo, ali ne da izvršimo taj baš pritisak koji nam je trebao da postignemo drugi gol"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo inicijativu tokom čitavog drugog poluvremena skoro, stvarali šanse, ipak lopta nije htjela u gol. Na kraju smo sami sebi dali gol. Idemo dalje, moramo se dignuti što bolje iz ovoga. Želim Slobodi da čestitam i da što prije izađu iz ovih problema u kojima se nalaze i želim im mnogo sreće u nastavku sezone"

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

glupko
nije lopta stjela u gol ;)
1 2
zokora
Jel te bole ledja Vladane koliko te guraju?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi