Danilović: Osjetilo se na terenu da smo kvalitetniji

Debitant u U-21 reprezentaciji za SportSport.ba

Danilović: Osjetilo se na terenu da smo kvalitetniji

Edmir Škorić

Mlada bh. reprezentacija večeras je u Elbasanu s 2:0 pobijedila Albaniju u prijateljskom susretu.

Pogocima Dujakovića i Kuzmanovića U-21 selekcija naše zemlje upisala je novu pobjedu, a selektor Vinko Marinović može da bude zadovoljan predstavom naših igrača.

Zadovoljan je i Vladan Danilović, koji je odigrao 56 minuta, nakon čega ga je zamijenio Haris Hajdarević.

"Zasluženo smo pobijedili. Dobra utakmica, bilo je šansi na obje strane, ali mi smo imali mnogo više", kaže za SportSport.ba Danilović, pa dodaje:

"Mislim da možemo i trebamo da budemo zadovoljni, kako mi igrači, tako i stručni štab. Kontrolisali smo igru od prvog sudijskog zvižduka, osjetilo se na terenu da smo kvalitetniji".

Za kraj je dodao kako mu je današnji meč bio poseban jer je bio - debi.

"Sretan sam zbog debija. Imao sam i jednu dobru priliku, ali eto nažalost lopta nije ušla u gol", poručuje Danilović, koji bi u budućnosti mogao obući i dres seniorske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi