Danilović karijeru nastavlja u francuskom velikanu?

Mladi član Borca pred transferom karijere?

Danilović karijeru nastavlja u francuskom velikanu?

S. Mlaćo

Vladan Danilović (18), mladi vezista Borca iz Banja Luke, u ljetnom prelaznom roku će prema svemu sudeći napustiti Banja Luku i Premijer ligu BiH.

Danilović je kako neslužbeno saznajemo pred potpisom za slavni francuski Marseille, a mladi nogometaš je za SportSport.ba kazao da će sve biti jasnije kada i ukoliko ugovor bude potpisan, ali da priča za Marseille postoji.

Mladi nogometaš koji će uskoro debitovati i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine već odavno je meta interesanata što je kazao i direktor Borca Marko Maksimović, koji je donekle i potvrdio našu informaciju

"Kontakti sa pojedinim klubovima iz Evrope postoje, ima i iz Franucske, a mogu reći da su u igri tri ozbiljna kluba, ali ništa nije konkretno da možemo reći da je i završeno. Znate kako je, kada se sve ozvaniči onda je stvar riješena", kratko je nam je kazao Maksimović.

Prije Borca Danilović je nastupao za Sutjesku iz Foče, a ove sezone je upisao 28 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak i jednu asistenciju. Dodao je i jedan nastup u Kupu BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi