Danilović pred FK Sarajevo: Prvi smo i moramo dosta toga da se pitamo!

Optimizam u redovima Banjalučana

Danilović pred FK Sarajevo: Prvi smo i moramo dosta toga da se pitamo!

S. Mlaćo

Od 20 sati večeras na Koševu igraju Sarajevo i Borac.

U Borcu vlada optimizam i svi vjeruju da će i poslije ovog kola ostati lider na tabeli.

Vladan Danilović se priključio svom timu nakon što je proteklih dana bio okrenut obavezama u A reprezentaciji naše zemlje, odnosno susretima sa Italijom i Poljskom.

"Nakon kratke pauze, čeka nas derbi kola, protiv ekipe koja je predvođena sjajnim trenerom i igračima. Tabela, ipak, pokazuje da smo mi prvi i moramo dosta toga da se pitamo. Mislim da je krajnje vrijeme da počnemo da donosimo bodove sa strane, ako želimo da ostanemo na mjestu na kojem jesmo, a želimo i vjerujem da to zaslužujemo", kazao je Danilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na Koševu igra se od 20 sati uz direktan prijenos na Arena Sport.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spicolini
Karne moje cete se pitat
5 1
pjanke.sa
Vama optimizam nama bodovi.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi