Dio po dio i gotova slagalica: Željezničar naredno pojačanje naciljao u Crnoj Gori?

Slažu se kockice na Grbavici

Dio po dio i gotova slagalica: Željezničar naredno pojačanje naciljao u Crnoj Gori?

A. Čaušević

Novi-stari trener FK Željezničar, Edis Mulalić sastavlja ekipu za proljetni dio sezone. 

Mulalić je prije nepune dvije sedmice imenovan za trenera FK Željezničar, po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri.

Plavi su do sada ostali bez nekoliko važnih igrača iz prvog dijela sezone kao što su Petar Bojo, Mustafa Mujezinović i Luka Juričić što je na neki način bilo i očekivano.

U utorak je stigla zvanična potvrda da je je novi ugovor sa Plavim potpisao Semir Štilić dok se treninzima priključio i Edin Cocalić koji bi trebao potpisati u narednim danima.

Prema informacijama portala CG fudbal novi napadač Željezničara bi mogao postati 26-godišnji Danin Talović.

Radi se o 190 cm visokom napadaču koji je posljednji angažman imao u Indoneziji za ekipu Persikabo, a ranije je igrao za niz crnogorskih klubova.

Željezničaru je potreban napadač posebno nakon odlaska Jurčića pa ostaje da se vidi da li će novi špic Plavih biti upravo Talović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače i određeni broj igrača je na probnom radu u Željezničaru. Bh. sportskoj javnosti poznati su Tony Livančić i Armin Čerimagić, dok je u međuvremenu priključen i Nigerijac Adeshina Fatai.

Špekuliše se da bi novi fudbaler ekipe s Grbavice mogao postati i Šefkija Resić za kojeg interes pokazuje i federalni prvoligaš Igman iz Konjica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
@Lafac ko je ovaj Talović? Nesto mi prezime vuce kao da ga Amaw dovodi?
2 7
rodjak
kako Stila sad potpisuje novi ugovor,pa zar nije bio vec pod ugovorom i do sada, samo sto nije htijeo igrati radi neizmirenih obaveza ili sam ja nesto previdio
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi