7

Komentari (7)

Baboisback
Taj sudija pravi katastrofalne greske kao u Beogradu,i opet mu daju da sudi polufinale. Da je nako iz istocne Evrope,nikad vise sudio ne bi.
Kockoglavi
Bar objavite da je cekao i reakciju iz VAR sobe i da je potvrdjena njegova odluka. Jbt novinara
Chupy
Engleska igra super nogomet. Bore se, trce kao ludi, puni snage, tehnicki su jaki. Nemam nista protiv njih. Mada od svih odigranih utakmica na ovom evropskom, samo su jednu igrali van Engleske, u Rimu. Ono sinoc ni O od penala. Sterling se zaletio, kroz odbranu dribla i kad je ostao bez snage, ravnoteze, pade kao pokosen. Nije ga niko dotakao. Al et, idemo dalje.
Szentharomsvag
Šta je tu čudno?!? Uvijek izabereš onoga s kim možeš "sarađivat".
Fareus1921
dinass
Grozan sudija i sto je najzalosnije podliježe pritisku.Niko nije bezgresan ali podleci pritisku publike a znas da ti niko nista nesmije je zalosno
Belajsuz1989
Ovaj ce suditi Borcu u pretkolu hahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.