Mogu li Zmajevi prekinuti očajni niz: Petev otkrio početni sastav za Dansku!

Prijateljska utakmica

Mogu li Zmajevi prekinuti očajni niz: Petev otkrio početni sastav za Dansku!

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra danas u gostima prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Zmajevi su prije nekoliko dana igrali na Grbavici protiv Crne Gore prijateljsku utakmicu u kojoj nije bilo golova, a danas naš tim očekuje dosta teži posao.

Bh. reprezentacija igra u Brondbyju protiv Danske koja se sprema za Evropsko prvenstvo, te je ovo za njih posljednja pripremna utakmica.

Jasno je da su Danci veliki favoriti danas, a posebno jer je naš tim u dosta oslabljenom sastavu.

Ivaylo Petev je oslobodio Edina Džeku i Miralema Pjanića ove dvije pripremne utakmice, a nakon Crne Gore kamp je napustio i Rade Krunić zbog privatnih ovbaveza.

Zbog toga je Petev morao dosta da kombinuje što se tiče početnog sastava i teško je očekivati da ćemo u budućnosti ponovo početi meč u ovom sastavu.

Oglasi

Bosna i Hercegovina: Vasilj, Saničanin, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Gazibegović, Ćivić, Đokanović, Danilović, Hadžiahmetović, Nalić, Demirović.

Danska: Schmeichel, Larsen, Kjaer, Christensen, Boilesen, Wass, Eriksen, Jensen, Skov, Braithwaite, Dolberg.

Podsjećamo, utakmica između Danske i Bosne i Hercegovine igra se od 18 sati.

Inače, na Brondby stadionu će biti dozvoljeno prisustvo publike. Na tribinama bi se trebalo naći oko 1.000 navijača reprezentacija BiH. U nizu smo od 12 mečeva bez pobjede, a da li će broj 13 biti sretan saznat ćemo večeras oko 20 sati.

Kladionice ne vjeruju previše Zmajevima, a najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

ragge
Nadamo se da mogu ali teško bgm, Danska je klasa za nas
11 0
Brazuka
Nadamo se porazu i promjenama. Ovo je reprezentacija menadžera i članova saveza
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti