Dario Purić dogovorio saradnju sa Slavijom

Nakon epizode u Sarajevu

Dario Purić dogovorio saradnju sa Slavijom

Dario Purić će u narednoj polusezoni nastupati za Slaviju iz Lukavice. 

Naime, ovaj 29-godišnji ofanzivac nije otputovao sa ekspedicijom Sarajeva na pripreme u Čitluk i kao višak u timu Miodraga Ješića dobio je odriješene ruke da u ovom prijelaznom roku potraži novu sredinu. 

Za dovođenje Purića u proteklom periodu su pokazali interes brojni klubovi iz bh. prvenstva, međutim on se odlučio za tim iz Lukavice s kojom je već danas potpisao ugovor na šest mjeseci. 

"Istina je da smo doveli Purića. Dogovorena je saradnja do kraja sezone, ali nije nemoguće i da bude produžena na još jedan period", potvrdio je predsjednik kluba Zdravko Šavija za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Purić, koji je jedno vrijeme bio i član A reprezentacije BiH, pored Sarajeva u svojoj dosadašnjoj karijeri jo je nastupao za Čelik, Slovan Liberec, Modriču, OFK Beograd i Slobodu iz Užica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi