Lučić: Prioritet je opstanak u ligi

Golman Slavije govorio za SportSport.ba

Lučić: Prioritet je opstanak u ligi

D. Vejo

Tim iz Lukavice uveliko se sprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH. 

Pripreme su u punom jeku kako bi se ostvario zacrtani cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH.

"Počeli smo sa pripremama devetnaestog januara. Usredočili smo se na ono što nam je prioritet u drugom dijelu prvenstva a to je da budemo među deset najboljih ekipa u ligi i tako obezbjedimo opstanak u društvu najboljih. Prve tri utakmice su nam veoma bitne. Dvije igramo kod kuće a jednu na strani, tako da mislim da su one u jednu ruku i odlučujuće kada je u pitanju naš cilj", rekao je za SportSport.ba Lučić.

Pozitivni rezultati i kvalitetan fudbal dolaze marljivim radom i trudom, ali i odnosom saigrača u ekipi.

 „Atmosfera u klubu je odlična, zadovoljan sam sa timom. Fizički i psihički se osjećamo dobro. Nalazimo se na toj desestoj poziciji, ali naravno da uvijek može bolje, tako da u drugoj dionici moramo pružiti dobar fudbal“, kazao je za naš portal Lučić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Slavije od 2. do 12. januara pripreme će odraditi u Makarskoj, kako bi što spremniji ušli u borbu za opstanak. Prva prepreka ka cilju biće im sarajevski Olimpik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi