Dario Rugašević: Još uvijek sam igrač FK Tuzla City, a u Mostaru sam kod ženine obitelji
Kuloarske priče govore da bi Rugašević opet mogao završiti u dresu Zrinjskog

Dario Rugašević odmor aktivno provodi u Mostaru

Dario Rugašević: Još uvijek sam igrač FK Tuzla City, a u Mostaru sam kod ženine obitelji

Iza Daria Rugaševića dobra je polusezona u dresu FK Tuzla City.

To se ne bi moglo reći za njegov klub pošto su Tuzlaci jedan od onih timova koji je po igračkom potencijalu sigurno mogao napraviti više u prvom dijelu sezone, no ovaj Slavonac bio je jedna od rijetkih konstanti ovog kluba. SportSport.ba nedavno je pisao kako bi Rugašević već nakon pola sezone mogao napustiti redove Tuzla Cityja ukoliko bi igrač i klub našli zajednički jezik oko raskida ugovora. Ovaj nogometaš se trenutno nalazi u Mostaru gdje trenira i sprema se za nove izazove. Rugaševićeva supruga je Mostarka pa se ovaj nogometaš u gradu na Neretvi nalazi kod njene obitelji, a njegov dolazak raspirio je priče među navijačima HŠK Zrinjski da bi ovaj nogometaš nakon samo pola godine opet mogao naći svoje mjesto među Plemićima.

Istina je da je u protekloj sezoni dosta toga 'štekalo' na toj poziciji u mostarskom klubu. Slijedom događaja koji su se odvijali Almir Bekić je prebačen na stopera gdje je po mnogima pružao dosta bolje partije nego na svojoj prirodnoj poziciji, a kapetan Pero Stojkić i Lucho Ibanez nisu uspijevali uhvatiti konstantu u prvom dijelu sezone.

"U Mostaru sam kod ženine obitelji i to je zasada to" - kaže Rugašević i dodaje:
"Treniram i spremam se za iduću polusezonu. Ja sam igrač pod ugovorom s Tuzla Cityjem i dok je god tako ne bi bilo ozbiljno s moje strane da pričam o nekom drugom scenariju. Što se tiče prvog dijela sezone zadovoljan sam sa svojim igrama, no uvijek može bolje. Što se tiče ekipe, mi smo mogli i morali dosta bolje, rasuli smo dosta bodova na utakmicama na kojima smo ih itekako zaslužili, ali plakanja nad prolivenim mlijekom nema. Vidjet ćemo što će biti dalje, nadam se da ću što prije znati sve o svom statusu" - kaže vrsni lijevi bek Tuzla Cityja.
Obzirom na stanje u HŠK Zrinjski koje vlada na toj poziciji, eventualni povratak ovog kvalitetnog i vrijednog nogometaša, te uzimajući u obzir njegove prijašnje partije u dresu s lentom, bio bi veliko pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi