Rugašević: Svi samo čekamo 01.08.

Novajlija u redovima Tuzla Cityja

Rugašević: Svi samo čekamo 01.08.

S. Mlaćo

Nako što se odlučio na rastanak sa HŠK Zrinjski, Dario Rugašević je ostao u Premijer ligi.

Rugašević je postigao dogovor sa čelnicima FK Tuzla City i sa Tuzlacima se trenutno sprema na Kupresu.

"Za sada je sve super. Uslovi su idealni, teren je dosta dobar, a temperatura odlična s obzirom kako je sada u Tuzli i ostalim gradovima. Sada su ovdje 22 stepena. Radi se dobro", kazao je Rugašević na početku razgovora.

Borba je za svako mjesto u timu.

"Pripreme su tu da se nametnemo. Duplirani smo na svim pozicijama, čekamo još neke igrače, a svi smo željni utakmica. Korona je dosta toga uništila, ali svima nam je isto. Čekamo taj 01.08. i da sve krene".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da će ambicije FK Tuzla City biti veoma visoke.

"Pred nas su stavljene visoke ambicije i to je veliki izazov. Liga je ozbiljna, digao se Borac, Velež, tu su uvijek Zrinski, Željezničar, Sarajevo, te i mi. Zaista mislim da će biti zanimljivo", kazao je Rugašević za SportSport.ba.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi