Petevu otkazao još jedan veznjak: Žao mi je što neću debitovati
Foto - NSBiH

Šarić povrijeđen

Petevu otkazao još jedan veznjak: Žao mi je što neću debitovati

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila je pripreme za predstojeće prijateljske duele protiv Crne Gore i Danske.

Izabranici Ivayla Peteva danas su u Butmiru odradili još jedan trening, a u mečevima sa Crnom Gorom i Danskom nećemo vidjeti vezistu Ascolija Darija Šarića.

Ovaj 23-godišnji veznjak zahvalan je na ukazanoj šansi i žali što neće imati šansu da debituje.

"Žao mi je što neću debitovati, ali veoma sam sretan što sam tu i što sam imao priliku da upoznam selektora, njegov stručni štab i reprezentativce", rekao je Šarić i dodao je:

"Kao i svaki fudbaler, volio bih da mogu da im se pridružim na treninzima i na utakmici. Tokom svoje karijere do sad nisam imao problema sa povredama i na nesreću baš mi se sad ovo desilo, prije dolaska u reprezentaciju. Ipak, tu sam i dalje uz ekipu i ovo je svakako veliko iskustvo za mene."

Nacionalni tim Bosne i Hercegovine u junu će odigrati dvije prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu već 2. juna protiv Crne Gore na Grbavici, a zatim slijedi putovanje u Dansku gdje se 6. juna igra meč protiv ove selekcije.

Oglasi

Selektor Petev u ovim utakmicama računa na sljedeće fudbalere:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić

Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Ajdin Nukić, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.

Vezni: Damir Sadiković, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić, Vladan Danilović.

Napad: Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.

Top Komentari

2323
Hoce pobjede sa Vicinim placenicima Jovicicem Sanicaninoom Danilovicem kojeg nema na mapi u klubu koii ispada iz lige ..Sramotno sta rade repki..do gasenja je vode
1 0
user1583752673
Koja steta ****te!,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi