Darko Bodul na pragu novog angažmana, gledaćemo ga opet na premijerligaškim terenima

Pred dogovorom

Darko Bodul na pragu novog angažmana, gledaćemo ga opet na premijerligaškim terenima · Saznajemo

E. Škorić

Iskusni napadač Darko Bodul napustio je ovog ljeta Sarajevo, a još uvijek nema novi klub.

Povezivao se Bodul sa ekipom Borca nakon što je okončao saradnju sa bordo timom, ali ostalo je sve na špekulacijama. Sada je, međutim na pragu potpisa za novog premijerligaša, ekipu Igmana iz Konjica.

Saznajemo da je sve blizu konačnog dogovora i očekuje se da se novom timu bivši napadač Ajaxa priključi u narednih 48 sati.

On bi definitivno trebao da bude od velike pomoći ekipi Igmana kojoj je neophodno iskustvo u sezoni u kojoj su izborili Premijer ligu.

Podsjetimo, Bodul je u Sarajevo stigao prošlog ljeta nakon bogatog internacionalnog iskustva gdje je igrao u Turskoj, Bjelorusiji, Rusiji, Škotskoj, Danskoj, Austriji, Portugalu i Holandiji.

Početkom juna stigla je vijest da više neće nositi dres Sarajeva, od kluba s Koševa oprostio se porukom na Instagramu, krakto poručivši: "Hvala Vam i sretno FK Sarajevo".

Bodul je u dresu Sarajeva upisao ukupno 27 nastupa, te je postigao tri gola i upisao je također tri asistencije.

Prije Bodula u Igman su stigli i Petar Bojo, Mirsad Ramić, Nermin Alagić, Demir Jakupović, Edin BIiber, Azur Mahmić, Anel Hebibović, Damir Hrelja, Amer Dupovac...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čini se da Konjičani imaju respektabilan tim. Ovaj tim je u premijeri izgubio od Širokog Brijega s 1:0, a sljedećeg vikenda gostuje Borcu.

Zbog brojnih odgoda, Igman je u prva tri kola odigrao samo jedan meč, no naknadno će odigrati mečeve protiv Veleža u drugom i Tuzla Cityja u trećem kolu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Dobar je Darko, bio prije 15 godina.
5 0
Reno3
Cekamo te glupane na Pecari!!!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi