Darko Bodul ostaje u Premijer ligi, u međuvremenu je značajno promijenio svoj imidž

Djeluje kao druga osoba

Darko Bodul ostaje u Premijer ligi, u međuvremenu je značajno promijenio svoj imidž

Admin Čaušević

Darko Bodul će i sljedeće sezone igrati na premijerligaškim terenima, ali ovaj put sa novim imidžom jer je ostao bez svog zaštitnog znaka. 

Bodul bez dileme spada u grupu igrača sa najboljom tehnikom u bh. prvenstvu, a i naredne sezone će nastupati za Igman iz Konjica.

Igman je u utorak potvrdio ostanak Bodula koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor te će će u Konjicu ostati najranije do 2024. godine.

U međuvremenu, Bodul je odlučio da obrije bradu i zaista djeluje kao druga osoba u odnosu na kakvog smo ga do sada navikli gledati.

Ostanak iskusnog internacionalaca je sigurno velika stvar za ekipu Husrefa Musemića pošto se radi o zaista kvalitetnom igraču.

Bodul djeluje kao druga osoba

Inače, osim Bodula danas su ugovore sa Igmanom potpisali Mirko Oremuš i Petar Bojo što znači da manje-više na okupu ostaje ista "klapa".

Oglasi

Prije nekoliko dana sa Igmanom je novi trogodišnji ugovor potpisao i Mirsad Ramić što predstavlja možda i najveće pojačanje za klub iz Hercegovine.

Svakako bi od krucijalne važnosti mogao biti ostanak Stefana Denkovića jer se Crnogorac u proljetnom dijelu sezone pokazao kao odličan igrač.

Nakon što je produžena saradanja sa nositeljima igre, za očekivati je u narednom periodu da u svlačionicu stignu i neka nova imena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman će novu sezonu otvoriti teškim gostovanjem jer je žrijeb odlučio da u prvom kolu igraju na Grbavici protiv Željezničara.

Prije nekoliko dana u Konjicu je ovaj tim odigrao i pripremnu utakmicu protiv albanske Vllzanije, a konačan rezultat glasio je 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi