Darko Marković pronašao novi angažman

Nosio i dres Željezničara

Darko Marković pronašao novi angažman

S. Mlaćo

Bivši član Željezničara Darko Marković napustio je Maleziju i karijeru će nastaviti u Iraku.

Marković je nakon odlaska iz Žejezničara nastupao sa Dečić iz Crne Gore, a zatim je otišao u Maleziju, tačnije Melak United. Iz Melaka se odlučio za Kuala Lumpur.

Sada je stigla ponuda iz Iraka i sve je dogovoreno što je i potvrdio.

"Sretan sam zbog potpisa za Erbil Sport Club", kazao je Marković.

Inače, Marković je Crnoj Gori još imao priliku igrati i za Budućnost, Lovćen, Zetu, te Mogren, a kroz karijeru nosio je još dresove Mladosti iz Velike Obarske, Pakhtakora i Ujpesta.

Svojevremeno je bio član i "A" reprezentacije Crne Gore za koju je odigrao ukupno dvije utakmice. Za Željezničar je upisao 32 nastupa, a ugovor je raskinuo u decembru 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi