Nestorović najbliži klupi FK Krupa?

Pregovori u toku

Nestorović najbliži klupi FK Krupa?

Samir Mlaćo

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH Darko Nestorović najbliži je klupi FK Krupa.

Krupa je ostala bez trenera nakon što je klub napustio Velimir Stojnić, a nezvanično, čelnici kluba su u pregovorima sa Nestorovićem i sve bi uskoro trebalo biti riješeno.

Nestorović je posljednji angažman imao u Kuvajtu, a u BiH je vodio Zvijezdu 09, Radnik Bijeljinu, Slobodu Mrkonjić Grad i Rudar Prijedor.

Postojala je mogućnost da ponovo krene put egzotičnih zemalja gdje je već radio, no sve je propalo i uskoro bi ga mogli vidjeti na klupi Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa se trenutno nalazi sa 11. mjestu Premijer lige sa sedam osvojenih bodova, a u narednom kolu će u goste Olimpiku.

Top Komentari

Harox7
U ovoj našoj ligi ima 5-6 trenera koji se vrte u krug od kuba do kluba. Ne bih da ih poredim sa gospođama iz Bordela jer one su ipak na jednom mjestu i čekaju mušterije. Milenko Bošnjaković,Zlatan Nalić,Darko Nestorović,Darko Vojvodić pa i Vlado Jagodić te Slavko Petrović. Za sirotinju tu je uvijek nazovi trener Elvedin Beganović.
5 1
encco
Prije 2 sezone je preuzeo Zvijezdu 09 koje je bila zadnja i zaredao 5 pobjeda. Dobar trener.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi