Darko Nestorović odradio prvi trening sa fudbalerima Zvijezde 09
Foto: Zvijezda 09

Nakon radnog sastanka

Darko Nestorović odradio prvi trening sa fudbalerima Zvijezde 09

Novi premijerligaš Zvijezda 09 je na startu sezone zabilježio veoma loše rezultate, a kao da to nije bilo dovoljno klub iz Etno sela Stanišići je potresla i afera oko namještanja utakmica u koju su navodno bili upleteni neki fudbaleri ekipe koju je do prije dva dana vodio Milan Đuričić.

Trener Đuričić je odlučio nakon svega napustiti Zvijezdu 09 uprkos činjenici da je i dalje imao podršku kluba.

Na njegovo mjesto je jučer stigao Darko Nestorović, nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH, te trener prijedorskog Rudara, Mrkonjića, Radnika iz Bijeljine i kuvajtskog Al-Arabija.

Danas su se fudbaleri Zvijezde 09 nakon kraćeg odmora ponovo okupili, a po prvi put im se obratio novi trener Milan Đuričić. Radnom sastanku je prisustvovao i prvi čovjek kluba Boris Stanišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon sastanka, ekipa je krenula put Ugljevika gdje igra svoje domaće utakice Premijer lige gdje je odradila prvi trening pod trenerskom palicom Darka Nestorovića koji će nakon reprezentativne pauze pokušati preokrenuti stvari u Zvijezdi 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije