Đuričić odlazi razočaran: Ne vidim svrhu da dalje radim ovdje...

Podnio ostavku na mjesto trenera FK Zvijezda 09

Đuričić odlazi razočaran: Ne vidim svrhu da dalje radim ovdje...

Turbulencijama u Zvijezdi 09 nema kraja. Nakon što je ovaj klub dospio u žižu javnosti zbog afere oko namještanja utakmica, sada je ostao i bez šefa stručnog štaba Milana Đuričića.

Premda je rukovodstvo novog bh. premijerligaša dalo punu podršku Đuričiću i kompletnom stručnom štabu, ovaj 54-godišnji srbijanski strateg je odlučio da 'digne sidro' i podnese neopozivu ostavku.

Ni u snu se nadao nije da će na ovaj način završiti njegova epizoda u Zvijezdi 09, pa stoga ne krije da razočaran odlazi...

"Ja sam čovjek iz nogometa, razočaran sam duboko zbog svih stvari koje se posljednjih dana dešavaju u Zvijezdi 09. Ne vidim svrhu da i dalje radim ovdje, iako sam razmišljao da li otići ili ne... Definitivno mi treba vremena da se odmorim od svega", kazao je Đuričić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom momentu nije poznato ko će naslijediti Đuričića, ali iz Zvijezde 09 su saopštili da će pitanje novog trenera biti riješeno već narednih dana.

Top Komentari

tatatatko
druga liga i zabranit i njima i metallegheu ikad da uđu u prvu ligu
19 4
ZmajBosne
Ni krst ga nije spasio, SVASTA
15 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi