12

Komentari (12)

Hamid
Nestorovic je ponikao u FK RUDAR Kakanj. Provjerite
user1571956549
Pitari su ti cudo. Vec se pravdaju da im je sudija kriv hahahaha koji jadovi... Utakmica nije ni pocela a vec kukaju jer znaju da ce ih Borac pregaziti... Jadno da jadnije ne moze biti...
pjanke.sa
Papak o kakvim ti jadovima pricas, nemate za kifle. I tebi mi jadnici. Pometite u svojoj basti prvo.
unioni
Pjanke ja bi ti preporucio da visis na svojim objavama. Kupujem ti zeljin sal ako ovako nastavis pratit objave jer ocigledno vise o nama znas nego o svom klubu!!
Chico
Elvis Mujic je grobar bh fudbala !! Sudija po zadatku, prije Amarovom, a sada Vicinom. Covjek koji se na fejsbuku slikao u dresu Zeljescara.
mosaljozemosaplavo
Volio bi da vas osteti samo zato sto trazite alibi za poraz sljedecu utakmicu
Chico
Kakav alibi covjece, dokazano nas je frajer ostetio milion puta i dokazano nas ne podnosi. Ne mozes igrati utakmicu 11 na 11 a neko ti istovremeno radi o glavi. Da Bogda i vas u Bijeljini ostetili i ne vidjeli Europe.
NorthSide
@mosaljozemosaplavo Volio bih i ja da se ugasite ako može sutra već
mosaljozemosaplavo
Eto posteno ste zijanili ili vam je i sad sudija kriv
gubavica11
Srdjan Bajic od glavonje Globusa dolazi on je i radio o glavi Nestrovicu
2323
Jedan siguran putnik dole..Ubi ih Mile ..zavrnuo sve slavine u Bijeljini
WOLF20
Radnik ispao, otpisan klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti