Nestorović: Bila je rovovska borba, volio bih gledaoce na stadionima

Radnik pobijedio Tuzla City

Nestorović: Bila je rovovska borba, volio bih gledaoce na stadionima

A. Čaušević

Darko Nestorović je stigao do svog prvog trijuma na klupi Radnika.

Bijeljinici su gubili protiv Tuzla Cityja, ali su preokretom uspjeli doći do tri izuzetno važna boda u borbi za opstanak.

"Čestitam igračima Radnika na dobroj i borbenoj utakmcici. Nismo otvorili kako treba. Teško je kada primite gol. Ali i mi smo izjednačili iz prekida. Prvo poluvrijeme je bilo egal, a u drugom smo imali tri ili četiri stopostotne šanse, jednu smo iskoristili. Nastavak je donio rovovsku borbu, ali smatram da smo zasluženo pobijedili", rekao je Nestorović za Moja TV.

"Bit će još utakmica u borbi za opstanak, neće se ništa znati do posljednjeg kola, tu su Krupa i Olimipik, sve su to dobre ekipe, ali to je draž fudbala. I naravno volio bi da se gledaoci vrate na stadion. Samo želim boljitak u fudbalu", dodao je iskusni trener.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik u posljednjem kolu jesenjeg dijela gostuje Olimpiku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije