Darko Todorović i zvanično novi fudbaler Hajduka

Pojačao klub s Poljuda

Darko Todorović i zvanično novi fudbaler Hajduka · Zvanično

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Darko Todorović od danas je i zvanično novi član splitskog Hajduka.

Todorović je danas uspješno prošao ljekarske preglede, te je potpisao ugovor s Hajdukom. On će u ovom klubu igrati na posudbi iz Red Bull Salzburga do kraja naredne sezone.

Također, klub s Poljuda će na kraju sezone imati šansu da otkupi ugovor bh. reprezentativca. Todorović stiže kao zamjena za Josipa Juranovića koji je prešao u poljsku Legiju.

Bivši igrač Slobode prošlu sezonu proveo je na posudbi u njemačkom drugoligašu Holsten Kielu, a nakon što se vratio u Salzburg klub ga je poslao na novu posudbu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk se prije nekoliko trenutaka zvanično oglasio na svojoj stranici i potvrdio dolazak bh. fudbalera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDv--LHhzQ0/[/instagram]

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Sloboda pošteno namiri Hajduk
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi