Darmian izjavom 'uvrijedio' saigrača iz Uniteda

Šta će reći De Gea?

Darmian izjavom 'uvrijedio' saigrača iz Uniteda

Najzanimljiviji susret osmine finala na Evropskom prvenstvu odigrat će Italija i Španija.

Pred taj meč govorio je italijanski reprezentativac Matteo Darmian, koji je dao i više nego zanimljivu izjavu u kojoj je uporedio golmane dvije selekcije.

Fudbaler Manchester Uniteda je poručio da je Gianluigi Buffon bolji golman od Davida De Gee, čime je 'uvrijedio' svog klupskog kolegu sa Old Trafforda.

"De Gea je jedan od najboljih golmana na svijetu, ali je Buffon bolji. Smatram ga najboljim golmanom svih vremena", rekao je Darmian, koji se potom malo 'izvukao':

"Smatram se veoma sretnim fudbalerom jer imam priliku sarađivati sa obojicom - Sa De Geom u klubu, a sa Buffonom u reprezentaciji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi