Del Bosque: De Gea ima moju punu podršku

Stao u odbranu svog golmana

Del Bosque: De Gea ima moju punu podršku

Endin Čaušević

Selektor reprezentacije Španije, Vicente del Bosque, izjavio je da golman David de Gea ima njegovu punu podršku.

Naime, jučer su španski mediji objavili informaciju da je David de Gea umješan u sex skandal koji se desio 2012. godine. Ipak, De Gea je odmah demantovao te navode govoreći da su to jefitini pokušaji da se pokvari atmosfera unutar ekipe.

Nakon toga oglasio se i Del Bosque koji je izjavio da De Gea ima njegovu punu podršku, te da mu vjeruje da nije umješan u ono za šta ga optužuju.

"De Gea nam je svima dao objašnjenje koje jasno govori da on nema ništa s tim. Svi smo razgovarali i saslušali ono što on ima reći. On ima moju punu podršku i nadam se da ovo neće utjecati na njega pred utakmice Evropskog prvenstva", rekao je Del Bosque.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi