Darmianov agent: Morat ćemo nešto smisliti

Darmian ne igra mnogo kod Mourinha

Darmianov agent: Morat ćemo nešto smisliti

Italijanski defanzivac Matteo Darmian veoma rijetko ove sezone dobija šansu da igra za ekipu Manchester Uniteda.

On je u United stigao na ljeto 2015. godine iz Serije A, te je kod tadašnjeg trenera Louisa van Gaala bio standardan u posljednjoj liniji.

Ipak, to se promijenilo dolaskom Mourinha na klupu Uniteda, te su se pojavile špekulacije da bi se on mogao vratiti u Seriju A.

Njegov agent Fausto Pari poručio je da, ako se situacija ne promijeni, njegov klijent bi mogao napustiti klub u januaru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako se situacija ne promijeni uskoro, morat ćemo nešto smisliti za januarski prelazni rok. Darmian riskira da izgubi mjesto i u reprezentaciji. Neki italijanski klubovi su pokušali razgovarati sa Manchester Unitedom u posljednje vrijeme, ali za sada je United te razgovore odbijao", rekao je Pari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi