"Najbolji s kojim sam igrao? Luka Modrić"

Za Benta nema dilema

"Najbolji s kojim sam igrao? Luka Modrić"

Edmir Škorić

Nekadašnji napadač Tottenhama Darren Bent izjavio je da je Luka Modrić najbolji igrač sa kojim je igrao.

Bent i Modrić zajedno su igrali u Tottenhamu u sezoni 2008/09, a ovaj bivši napadač kazao je da je Hrvat najbolji s kojim je igrao.

"Najbolji nogometaš s kojim sam igrao u karijeri je Luka Modrić. On je bio daleko najbolji. Bio je tako dobar da niko nije bio iznad njega. Bio je fantastičan. Ne postoji ništa što on nije mogao da napravi. Imao je sjajnu viziju, dodir, dodavanje... Ma bio je baš daleko najbolji s kojim sam igrao", rekao je Bent.

Bent je igrao još za Sunderland, Aston Villu, Fulham, Brighton, Derby, Burton, te je 2018. godine okončao karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Luke Modrića, on je još uvijek aktivan, a danas je član Real Madrida i smatra se već nekoliko godina jednim od najboljih vezista svijeta.

Top Komentari

bosch
Velika mu kokurencija
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi