Košarkaš Detroit Pistonsa za SportSport.ba

Datome: Imate dobar tim, možete u drugi krug u Sloveniji

Sinoć je reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela i drugi poraz na Acropolis kupu. 

Bolji od našeg tima bili su Talijani. Nakon susreta razgovarali smo sa košarkašem Detroit Pistonsa, Luigi Datomeom. 

"Bila je to dobra utakmica, teška. U posljednjoj četvrtini imali smo više snage, odigrali smo dobru odbranu i uspjeli to materijalizovati u napadu. Imate dobre šutere, dobar stručni štab, ali ja sam sretan što smo na kraju uspjeli doći do pobjede," rekao je Datome i dodao: 

"Ne znam sa kim ste u grupi, ali protiv vas je uvijek teško igrati, imate dosta dobrih individualaca. Evropsko prvenstvo je uvijek neizvjesno takmičenje. Često se svodi na jednu akciju, jednu utakmicu i mislim da imate šans da prođete u drugi krug," rekao je Datome. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti