8

Komentari (8)

makelele
Haha dovodi ga PSG iako je bio najgori pojedinac finala LP uz Kehrera...
IzgubljeniSlon
@delboy11 napuši se k... ture
Sloboda
Smarat ce te sad dok ne ode negdje...
Fele
Za iste pare napustis kultni, jedan od najboljih klubova, koji je u samom vrhu dugi niz godina, i gdje te prije svega postuju i gdje moze napredovati, i predjes u hibridni klub koji se sutra moze raspast.
M2596
Pa to sve govori o njegovom karakteru! Nije mu bitno da ga poštuju i vole, nisu mu bitni naslovi, nije mu bitan status u klubu, nije za nogomet i klub vezan srcem! Bitna mu je samo lova! On će prije sjediti i na klupi za lovu koju želi, nego igrati za plaću koja je po njegovom mišljenju mala, a zapravo mala nije! On jest dobar igrač i osobno sam ga branila jer sam se bojala da će biti nezadovoljan što su ga zbog Daviesa prebacili na stopera, ali me razočarao i sada vidim da to nije stvar nezadovoljstva zbog pozicije, nego da je stvar prevelike pohlepnosti! Budući da je tako on Bayernu ne treba! Neka slobodno ide u PSG, Real, Barcelonu! Tamo i pripada! A bez obzira na plaću koju želi a koju će imati tamo ni u jednom od ta tri kluba neće imati ono što ima u Bayernu! A dajem ruku u vatru da će vrlo brzo požaliti, kao i Kroos što sad žali za Bayernom jer osjeća da će ga se Real riješiti pa bi sad htio igrati u europskom prvaku, pa sad sve najnaj o Bayernu, ulizuje se!
IzgubljeniSlon
Ako Alaba ne potpiše za PSG, jesi li spreman pojesti ovo što si pos.... novinaru ?
delboy11
Nista on nije izmislio,samo prevodi text drugih novinara,uostalom pise ti da je Bild napisao ovu vijest...zato skuliraj i ne pametuj
user1590396893
@IzgubljeniSlon kakav on i novinar samo copy paste sa drugih portala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti