Otac Davida Alabe tvrdi da nema dogovora s Realom, Zahavi pregovara s drugim velikanom?

Još se ništa ne zna

Otac Davida Alabe tvrdi da nema dogovora s Realom, Zahavi pregovara s drugim velikanom?

E. Škorić

Marca je sinoć objavila da će David Alaba na ljeto doći u Real Madrid kao slobodan igrač nakon što je navodno postignut dogovor, no već danas stižu drugačije informacije.

Novinar Bilda Christian Falk, koji u stopu prati dešavanja u Bayernu, tvrdi da nema nikakvog dogovora s Realom.

"Ništa nije dogovoreno s Realom i još ništa nije potpisano. Još uvijek postoje zainteresovani klubovi i Pini Razgovara s nekoliko njih, a među njima je i Barcelona", rekao je Alabin otac za Bild.

Alaba ima pravo ovog januara da potpiše predugovor s drugim klubom i na ljeto može otići bez odštete jer mu ističe ugovor, koji prethodno nije želio da produži.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dugo su Bayern i austrijski reprezentativac pregovarali, ali on je želio više od onoga što mu je minhenski velikan nudio, pa je na kraju odbio da ostane.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vrana
Ima dobru trebu ovaj david
0 3
gallardo.la
Fabrizio Romano je izjavio da je sve zavrseno. Potpisuje za Real
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi