David Moyes volontirao, žena ga nije prepoznala pa mu ostavila kusur

Pomagao nemoćnima

David Moyes volontirao, žena ga nije prepoznala pa mu ostavila kusur

Edmir Škorić

Bivši menadžer Manchester Uniteda i Evertona David Moyes ispričao je zanimljivu anegdotu.

Moyes je umjesot supruge odlučio da ode u prodavnicu za vrijeme pandemije koronavirusa, a onda ugleda natpis: "Traže se volonteri".

Odlučio je da pomogne, pa je ubrzo zasukao rukave i krenuo s poslom. Mnogi su ga naravno prepoznali kao popularnog trenera, ali jedna gospođa baš i ne.

"Kada sam joj odnio kutiju sa namirnicama, mislim da je račun za voće i povrće bio 16,8 funti. Ona mi je dala novčanicu od 20 funti i ljubazno proučila: 'Sine, hvala, evo ti i zadrži kusur'", ispričao je Moyes uz smijeh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Škotski stručnjak radio je prošle goidne u West Hamu, a prethodno je još vodio Sunderland i Real Sociedad, kao i nabrojane timove Manchester United i Everton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi