David Neres objasnio kako je završio na klupi: Trener se požalio na moju frizuru, a onda...
Neres je proveo dvije utakmice na klupi zbog svog dugog jezika

Igrač Ajaxa ispričao zanimljivu anegdotu

David Neres objasnio kako je završio na klupi: Trener se požalio na moju frizuru, a onda...

S. Pašalić

Igrač Ajaxa David Neres je kao i dosta njegovih saigrača svojim dobrim partijama ove sezone privukao pažnju mnogih velikih klubova.

Ovaj 22-godišnji Brazilac je odigrao ukupno 50 utakmica u dresu Ajaxa te je postigao 12 golova, a upisao je i 15 asistencija.

Bilo je to dovoljno da interes za njega pokažu Atletico, Juventus i PSG, ali niti jedan od ovih klubova nije zasad povukao neki konkretan potez.

Za to vrijeme Neres je i dalje u Amsterdamu, a ispričao je i jednu zanimljivu anegdotu u kojoj su glavne uloge imali on i trener Ajaxa Erik ten Hag.

"Trener Erik ten Hag se jednom požalio na moju frizuru. Rekao sam mu da se brine za svoju frizuru, a ja ću se pobrinuti za svoju. Stavio me je na klupu za sljedeće dvije utakmice", rekao je Neres.

David Neres se trenutno nalazi sa reprezentacijom Brazila na Copa Americi. Brazil je sinoć odigrao prvu utakmicu turnira protiv Bolivije i slavio sa 3:0, a Neres je igrao do 82. minute.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi