David N'Gog pao na niske grane
EPA

Nekada igrao na Anfieldu

David N'Gog pao na niske grane

Francuski fudbaler David N'Gog pronašao je klub u Grčkoj. 

Nakon što nije prošao na probi u bundesligašu Darmstadtu, ovaj 27-godišnji fudbaler je odlučio prihvatiti ponudu grčkog prvoligaša Panioniosa s kojim je zvanično potpisao ugovor. 

Transfer je na svojim zvaničnim stranicama potvrdio i Panionios, a N'Gog u Grčku dolazi kao slobodan igrač nakon što je krajem prošle sezone napustio Stade Reims. 

N'Gog je slavu stekao igrajući za Liverpool u periodu od 2008. do 2011. godine i ovo mu je ujedno šesti klub u dosadašnjoj karijeri. Prije Liverpoola i Stade Reimsa nosio je dresove Swanseaja, Boltona i Paris Saint-Germaina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi