David Silva se oprostio od Cityja nakon 10 godina: Nedostajat će mi čak i vrijeme...

Španac odlazi nakon 10 godina

David Silva se oprostio od Cityja nakon 10 godina: Nedostajat će mi čak i vrijeme...

Midhat Šljivak

David Silva odigrao je posljednji meč za Manchester City u Premier ligi.

Duel protiv Norwicha mu je bio oproštajni, a nakon meča je španski veznjak istakao da je uživao u 10 godina provedenih u klubu.

"Uživao sam u ovih 10 godina. Ovo mi je zadnji meč u Premier ligi, ali imamo još posla u Ligi prvaka. Nedostajat će mi sve, pa čak i vrijeme", rekao je Silva i dodao je:

"Ponosan sam na ono što sam napravio. Imao sam mnogo sjajnih trenutaka. Nedostajat će mi sve, pa čak i vrijeme. Nisam očekivao da ću ovdje ostati 10 godina, ali ostao sam tu zbog načina na koji su tretirali mene i moju porodicu", rekao je na oproštaju David Silva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

David Silva je za City odigrao 434 utakmice i postigao je 77 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoii97
Mali carobnjak, mnogo gotivan igrac.
5 0
MaDaj
Legenda, od dana kada je stigao u EPL nijedan igrac nije imao assistencija kao on, Oduvijek sam mislio da je njemu bilo mjesto u Barci, jer je bas imao njihov stil igre. Dovidjenja gospodine, nedostajat ces ligi to je sigurno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti