Davida De Geu želi samo jedan klub!

Sezona za zaborav

Davida De Geu želi samo jedan klub!

Admin Čaušević

Iako ima reputaciju jednog od naboljih golmana današnjice David De Gea iza sebe ima sezonu za zaborav. 

Španski čuvar mreže se nije proslavio ovog proljeća, na nekoliko mečeva napravio je niz katastrofalnih grešaka te se opravdano našao na udaru velikih kritika.

De Gea je do nedavno bio na meti nekoliko evropskih velikana, ali su loše partije u posljednje vrijeme dovele do toga da interes za njim značajano opadne.

Prema pisanju The Suna De Geu trenutno želi samo jedan klub, a to je super bogati PSG koji već godinama dominira u Francuskoj, dok u Ligi prvaka nikako ne uspjeva da napravi iskorak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očekuje se da Gianluigi Buffon konačno ode u penziju, Alphonse Areola ne ulijeva maksimalnu sigurnost zbog čega u pariškom klubu traže golmana svjetske klase.

De Gea je za United vezan do 2020. godine, a Parižani ponudu na Old Traffod planiraju poslati u slučaju da Crveni đavoli ne ponude novi ugovor 28-godišnjem čuvaru mreže.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Piplica #2 Covjek odbrani nemoguce, a primi go s 35m.. Golmn za regionalne lige.. Ali u austriji ili češkoj..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi