Davor Landeka pojačao Široki

Potpisao na dvije godine

Davor Landeka pojačao Široki

NK Široki Brijeg nastavio je s pojačanjima u momčadi za iduću sezonu. Nakon Sandra Bloudeka i Krešimira Kordića, na Pecaru je došao i iskusni Davor Landeka.

Landeka je sa Širokim potpisao vjernost na dvije godine i danas će se priključiti ekipi Širokog na pripremama na Kupresu.

Landeka je nastupao za Zrinjski od 2003. do 2008., nakon toga je prešao u Rijeku gdje je igrao do 2011., a posljednji klub bio mu je Grasshopper u kojem je zabilježio 10 nastupa.

Širokobriježani će u srijedu odigrati i prvi pripremni susret protiv Željezničara u Međugorju u 18:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.