15

Komentari (15)

Jupp
Ovo je samo bilo pitanje vremena kada ce potpisati, bravo za Bayern! Najbolja stvar koju su mogli uraditi.
Barca.forever
najkvalitetniji,najuspjesniji,najmoćniji predsjednik trenutno....
Alemka3012
Iz dana u dan bavarski gigant dokazuje da za male pare uzima nadolazeće svjetske zvijezde. Kad skontas da su za Upamecana i Daviesa platili 50 m sve ti bude jasno... jednostavno sila
user1583752673
Strasno pojacanje. Bravo Hasane! Momak je zvijer!
AmarSahi
Al ovaj Bayern ima dugu klupu, da izvede 3. tim protiv Lazia u Ligi Prvaka Lazio ne bi im mog'o ništa
miki30
Brazzo odličan posao radi u Bayernu i opet pod pritiskom njemačkih medija. To pokazuje koliko je moćan Bayern i što se razlikuje od drugih timova u Bundesligi i Evropi. Oni svake sezone otvoreno kažu da žele osvojiti sve trofeje i to ne kriju kao ostali klubovi, zato su u vrhu već godinama i financiski najstabilniji u svijetu. A neovise od bilo kakvog Šeika ili Kineza.
user1604593678
Ne ovise o seiku ali zato ovise od svih najvecih fabrika u njemackoj,sve su uzeli kompanije Audi,Adidas,Telekom,Allianz,Paulaner plus Qatar airways i sva su tv prava uzeli preko 80 posto za razliku od ostalih timova u njemackoj.
cigo
Moras razumjeti nacin funkcionisanja Bayerna, BMW je zamalo zamijenio Audija, ali su ljudi iz Audija rekli dacemo vise para i ostali su u klubu. Ne ovisi Bayern o njima sigurno, na kraju krajeva sve te firme koje si nabrojao su premocne da bi propale, ikad
histereza
Jes eto došao Rummenigen i rekao ovo je sve Bayernovo, eto Bayern dobar. Klasa prepoznaje klasu
Jupp
@histereza @user1604593678 u DFL-u postoje malo drugacija pravila nego u drugim ligama koja su usaglsena medjusobno 50+1 u %.
Bayern kao klub ne vecinski vlasnik sa 81,82%, zatim ima Audi 9,09% udjela pa tek onda Alianz i Adidas. Paulaner i Qatar nemaju nikakve veze osim sto su sponzor. Tako da Bayern ne ovisi o nekome kao sto pricate, prava su definisana kroz udio, ne pita se ni Audi ni Alianz ni Adidas, samo imaju profit.
BaboBih
Ovaj ce biti pojacanje za Bayern samo tako. Mislim da ce u roku od 2 godine biti među 3 najbolja defenzivca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti