Potpisao ugovor na pet godina

Bayern potvrdio: Upamecano dolazI!

13

Komentari (13)

Plavipuž
Platit ce ga 42,5 miliona eura. To ocito samo vi sa sportsport ne znate. Njegova odkupna klauzula je javna stvar vec godinu dana.
Neddim1
Smijurija od lige, sve sto valja i sto je najbolje u Bundesligi to Bayern kupi.
dda27
Cinjenice govore drugacije. Borussija Dortmund u posljednih 10 godina potrosila 350 miliona na igrace iz Bundeslige, dok je Bayern u istom tom periodu potrosio 240 miliona. Tako da tvoja recenica, nema nikakvog utemeljenja.
huizju
@Neddim1 klasicni komentar tukmaka koji nema pojma o fudbalu!
Jupp
@Neddim1 a sta radi Real, Barcelona, United, City, Chelsea, Liverpool, Juventus, Inter, Milan? Oni ne kupuju iz svoje lige sto valja, ne sto ne valja je li? Da bolan, komentar ti je na nivou znanja devetogodisnjaka!
huizju
@Neddim1 imas li kakav argument osim dislajka?
brazzoheinzrummenige
Majstore mene sramota tvoje sramote. Apsolutno to svaki velikan danas radi. Bayern nece dovesti stopera Mladosti logicno nego jednog od najboljih na svijetu trenutno na svojoj poziciji kakav je Upa. Realno jeste da Bayern kupuje ali ne da oslabi nego da bude jaci jer realno salataru nece niko drugi uzeti sljedecih 10 godina. Da nisu oni potpisao bi ga neki drugi velikan.
Sloboda
A u ostalim ligama se to ne dešava?
Sloboda
dinass
Borusija za taj novac kupila 20 fudbalera a Bajern 4 od Borusije hahaah
security
Zato zadnjih 8 godina samo sanja titulu
Sloboda
Ove godine sanjaju da će biti 4 da mogu igrati ligu prvaka sljedeće sezone...
Arnel925
Došao znaći čunac u Bayern
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.