De Boer napustio Palace, poznat novi trener

Trenerska smjena

De Boer napustio Palace, poznat novi trener

E. Škorić

Frank De Boer napustio je klupu Crystal Palacea nakon samo četiri kola.

Mnogi premierligaški treneri su u strahu od otkaza nakon starta sezone, a iako su najveće šanse bile da Slaven Bilić ode, prvi je kofere spakovao De Boer.

Palace je imao nezapamćeno loše otvaranje sezone, pošto je vezao četiri poraza. Redom je De Boerov sada već bivši tim poražen od Huddersfielda, Liverpoola, Swanseaja i Burnleyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo je to previše za čelnike kluba, koji su izgubili povjerenje Holanđanina, kojem ništa drugo nije preostalo nego da se pozdravi i da krene svojim putem. Njega bi trebao naslijediti bivši selektor Engleske Roy Hodgson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije