De Boer: Situacija sa Icardijem ne donosi ništa dobro
EPA

Trener milanskog Intera

De Boer: Situacija sa Icardijem ne donosi ništa dobro

Interov trener Frank de Boer smatra da je odnos između Maurija Icardija i navijača loš za klub. 

Argentinski napadač je dospio u žižu sportske javnosti zbog svađe s navijačima Intera, a da takve stvari ne donose ništa dobro velikanu sa Giuseppe Meazze za italijanske medije je potvrdio i trener De Boer. 

"Takve stvari nisu dobre za tim, navijače i klub. Tako nešto moramo da izbjegnemo u budućnosti jer nam sklanja fokus sa terena. Icardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora biti primjer", kazao je De Boer.

Navijačima je zasmetala autobiografija Icardija u kojoj je naveo da je prošle godine"odbio" napad ultrasa Intera, prijeteći im svojim kriminalcima iz Argentine. Nakon toga Icardi nema mira od pristalica Intera koje su, između ostalog, zatražile da se kontroverznom fudbaleru oduzme kapitenska traka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi