Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

Skandali su obilježili dosadašnji dio karijere

Mauro Icardi - Igrač sa više skandala nego titula

Endin Čaušević

Napadač Intera, Mauro Icardi, prethodnih dana nalazi se u žiži sportske javnosti zbog svađe s navijačima kluba s Meazze.

Ipak, Icardi je poznat po svojim skandalima i iako ima tek 23 godine već ih ima mnogo. Naravno, najpoznatiji je onaj kada je odlučio preoteti ženu svog najboljeg prijatelja, ali i svađa s navijačima kluba za koji igraš može u isti rang.

Icardi je proglašen mrtvim za sve navijače Intera, kluba u kojem je on inače kapiten. Iako je tek odrastao Argentinac je odlučio napisati svoju autobiografiju koja je očigledno bila još jedna greška u njegovoj karijeri.

Donosimo vam sve skandale koje je Icardi prouzrokovao u dosadašnjoj karijeri. S obzirom na njegov karakter i ponašanje ne sumnjamo da će ih u budućnosti biti još više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije