De Bruyne: Alexis bi bio dobro pojačanje za nas

Belgijanac hvalio Čileanca

De Bruyne: Alexis bi bio dobro pojačanje za nas

Belgijski fudbaler Kevin De Bruyne poručio je da bi Čileanac Alexis Sanchez bio veoma dobro pojačanje za ekipu Manchester Cityja.

Posljednjih dana ponovo se špekuliše da bi Alexis mogao otići iz Arsenala i da bi naredna destinacija trebala biti ekipa Cityja, a De Bruyne ne bi imao ništa protiv tog transfera. 

"On je veoma dobar igrač. Ako bi došao kod nas, bio bi veoma dobro pojačanje. City ovog ljeta radi veoma perfektan posao kada su u pitanju transferi i siguran sam da će, ako ga žele,uraditi sve da ga i dovedu", rekao je De Bruyne.

Podsjetimo, engleski mediji su javili da je City posao 50 miliona funti za Alexisa, ali da je Arsenal ponudu glatko odbio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije