De Bruyne je odabrao saigrača iz snova: "Centrirao bih loptu u visinu tri metra, a on bi skočio"

Do sada nisu igrali zajedno

De Bruyne je odabrao saigrača iz snova: "Centrirao bih loptu u visinu tri metra, a on bi skočio"

A. Čaušević

Kevin De Bruyne je već godinama među najboljim asistentima Evrope. Lopte sjajnog Belgijanca imaju oči i odlični veznjak nosi velike zasluže za dobre rezultate Manchester Cityja i Belgije. 

Da može izabrati idealnog saigrača De Bruyne bi se odlučio za Cristiana Ronalda zbog njegovog odličnog skoka te snažnog i preciznog udarca glavom.

Gdje je god igrao Ronaldo bi tokom sezone napravio nekoliko nebeskih skokova zbog čega mu se posebno divi 29-godišnji reprezentativac Belgije.

"Volio bih igrati s nekim kao što je Cristiano. Vjerovatno bih ubacivao loptu u visinu tri metra, a on bi je opet udario", kazao je De Bruyne.

Inače, do prekida fudbalske sezone De Bruyne je uspio upisati čak 20 asistencija, 17 njih u Premiershipu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi