"Nemojte pričati Cristianu da sam ja pravi Ronaldo"

Poruka "El Fenomena"

"Nemojte pričati Cristianu da sam ja pravi Ronaldo"

Nekadašnji saigrači iz Real Madrida Fabio Cannavaro i Luiz Ronaldo razgivarali su preko Instagrama o brojnim zanimljivim temama.

Između ostalog, tema je bila i ko je bolji, Portugalac Ronaldo ili Brazilac Ronaldo.

Priču je počeo Cannavaro:

"Govori se mnogo o Cristianu Ronaldu. Uprkos tome što je mnogo uradio ljudi misle da ste vi pravi 'El Fenomeno'", kazao je Cannavaro a Ronaldo nastavio:

"Cristiano ne bi volio da čuje da sam ja pravi Ronaldo, nemojte mu to govoriti. Ne možemo se porediti. Cristiano će uvijek biti smatran za jednog od najboljih fudbalera u historiji zbog svega što je napravio. Isto je i s Messijem".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jučer je za italijanske medije svoje poređenje Portugalca Ronalda i Brazilca Ronalda iznio nekadašnji napadač Intera Christian Vieri. On smatra da je Brazilac bio bolji...

"Veliki sam prijatelj s Ronaldom i imao sam veliku sreću jer mi je on bio kolega u napadu. Imao je sve. Bio je eksplozivan, jak i brz. Izgledalo je kao da pleše s loptom. Rekao bih da je brazilski Ronaldo bolji od portugalskog", poručio je on.

Top Komentari

juve11
Tesko je porediti dva Ronalda, meni licno stari Ronaldo mnogo drazi, nazalost koliko mu je Bog dao talenta toliko je uzeo na slaba koljena. Iako je sve osvojio, da nije bio povreda bio bi sigurno najveci svih vremena. Ovako Portugalac skupa s Messijem je najveci, preko 700 golova, 15sezona preko 20golova, dok Brazilac ima oko 300golova u citavoj karijeri. Uvijek cu reci prvo Brazilac Ronaldo, Ronaldinho, pa tek onda Cristiano, historija ce pamtiti njega kao najveceg uz Messija svih vremena, sto je trudom radom i zasluzio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi