De Bruyne: Kontaktirali su me iz Manchester Cityja

Potvrdio da postoji interes Građana

De Bruyne: Kontaktirali su me iz Manchester Cityja

Kevin De Bruyne je odigrao sezonu za pamćenje u dresu Wolfsburga, stoga i ne čudi interes brojnih evropskih velikana za njegove usluge.

Sam Belgijanac je potvrdio interes Manchester Cityja, koji su navodno najviše zagrijani za dovođenje bivšeg igrača Chelseaja.

"Tačno je da su me kontaktirali iz Manchester Cityja, ali je to sve bilo neformalno. Ponovit ću i sada ono što uvijek kažem kada me pitaju da pričam na tu temu: Neka prvo kontaktiraju Wolfsburg, pa tek onda mene. Klub je taj koji odlučuje", rekao je De Bruyne.

Ovaj 23-godišnjak je u januaru 2014. godine stigao iz Chelseaja u Wolfsburg za 21,5 milion eura, a sezonu je završio sa 10 golova i čak 20 asistencija, po čemu je bio najbolji u Bundesligi. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.