De Bruyne razmišlja o promjeni kluba

De Bruyne razmišlja o promjeni kluba

Edmir Škorić

Belgijanac Kevin de Bruyne mogao bi se vratiti u Englesku ovog ljeta.

De Bruyne je imao sjajnu sezonu s Wolfsburgom. Postigao je 10 golova uz 20 asistencija u Bundesligi, te ga stoga žele Manchester City, Arsenal…

“Razgovaraćemo o mojoj budućnosti klub i ja. Uzet ću najprije malo slobodnog vremena. Ali naš tim stvarno mora biti jak jer želim da napravimo dobre rezultate u Bundesligi i Ligi prvaka”, kazao je De Bruyne, dodavši:

“Ako budem htio da idem, imam gdje. No, ne bih pristao da idem u Rusiju ili Italiju jer tamo ne igraju nogomet kakvom težim. Engleska, Španija, Francuska i Njemačka su u redu. To su sjajne lige, imaju dobre timove i u nekoj od tih liga želim da igram i u budućnosti”.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

De Bruyne je u Wolgsburg stigao iz Chelseaja, gdje je odigrao svega tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti