De Bruyne na fenomenalan način iznenadio svoje saigrače

Uručio im poklone

De Bruyne na fenomenalan način iznenadio svoje saigrače

E. Oštraković

Kevin de Bruyne je jedan od najboljih fudbalera Manchester Cityja i svima je poznato kakvu saradnju na terenu je izgradio sa Haalandom.

Ipak, sada je fudbaler iz Belgije odlučio da iznenadi svoje saigrače, a razlog je svima bio jasan.

Naime, De Bruyne je svojim saigračima poklonio platinaste Iphonee izrađene po narudžbi, a sve u znak sjećanja na historijsku trostruku krunu.

Uoči početka nove sezone u Premiershipu, on je svojim saigračima podijelio 26 posebno naručenih mobitela.

Svaki je vrijedan čak 5.800 eura.

Navodno je inspiraciju za to dobio od Lea Messija koji je poklonio 35 Iphinea od 24 karatnog zlata u vrijednosti od 202.000 eura saigračima i stručnom štabu u reprezentaciji.

Oglasi

Razlog je naravno bilo njihovo osvajanje Svjetskog prvenstva prošle godine.

"Radim s IDG-om nekoliko godina. I stvarno se divim njihovim ograničenim izdanjima telefona, oni su kao umjetnička djela", rekao je 32-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, sezona 2022/23. bila je najbolja u 129-godišnjoj historiji Cityja jer je Guardiolina ekipa postala tek drugi engleski tim koji je ostvario rijedak pothvat osvajanja Premiershipa, Lige prvaka i FA Cupa.

Manchester City večeras otvar novu sezonu u Premiershipu, a protivnik će im biti novajlija u ligi, ekipa Burnleya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi