De Gea nije jedini 'pod lupom': Pogledajte spisak fudbalera kojima na ljeto ističe ugovor

Impresivna lista

De Gea nije jedini 'pod lupom': Pogledajte spisak fudbalera kojima na ljeto ističe ugovor

Brojni evropski velikani imaju problema da i nakon ovog ljeta zadrže svoje zvijezde.

Upravo zbog toga bi na 'transfer pijaci' moglo da bude vrlo zanimljivo jer će se neke od velikih zvijezda moći dovesti besplatno.

Drugim riječima, mnogim poznatim fudbalerima ističe ugovor na kraju sezone i vjerovatno ga neće produžiti sa aktuelnim timom.

Trenutno najvećih problema sa ovim ima Manchester United čija su tri igrača su pod upitnikom. Naravno, najviše pažnje izaziva golman David De Gea za kojeg se još ne zna da li će ostati ili otići. Osim njega, upitno je šta će biti sa Juanom Matom i Antoniom Valencijom.

Liverpool će razmisliti da li će produžiti ugovor sa Danielom Sturridgeom, a Arsenal sa Dannyjem Welbeckom. Napadač Marseillea Mario Balotelli će također strepiti da li će dobiti novi ugovor od svog kluba, baš kao i Andrea Barzagli iz Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neki fudbaleri su ipak čvrsto odlučili da će napustiti klub i na ljeto postati slobodni igrači, a to su Arjen Robben i Adrien Rabiot. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti i kakva će biti sudbina Danielea De Rossija u Romi.

Bilo kako bilo, očekuje nas vrlo zanimljivo ljeto kada su u pitanju transferi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti