De Gea od ljeta u novom klubu?
Foto: EPA

Real Madrid nova destinacija

De Gea od ljeta u novom klubu?

Midhat Šljivak

Golman Manchester Uniteda David De Gea mogao bi napustiti Old Trafford u ljetnom prelaznom roku.

Španski golman je 2015. godine bio na korak od prelaska u Real Madrid. Ipak, dogovor je propao jer je ugovor poslan nekoliko sekundi po isteku prelaznog roka, pa je sjajni golman ostao na Old Traffordu.

Ipak, na ljeto bi De Gea mogao konačno put Madrida, gdje bi postao "jedinica" Kraljeva.

"Real Madrid razmišlja samo o De Gei. Međutim, Mourinho ne želi da ga pusti, iako je on nesretan zbog vremena tamo. Rekao mi je u privatnom razgovoru da želi u Real Madrid", rekao je španski novinar Eduardo Indija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni 26-godišnji golman bi tako od naredne sezone mogao obući dres ekipe sa Santiago Bernabeua, što mu je dugogodišnji san, iako je ranije nastupao za velikog rivala Atletico.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi