De Jong: Vjerujem da je ovo naš povratak

Nakon pobjede nad Chelseaom

De Jong: Vjerujem da je ovo naš povratak

Edmir Škorić

Manchester Cityjev vezista Nigel de Jong vjeruje da se u tim vratilo povjerenje nakon pobjede nad Chelseaom, no i dalje je primarni cilj jedno od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Građani su sa 2:1 savladali Chelsea i De Jong je mišljenja da je to jasna poruka svim Cityjevim rivalima, ali isto tako ističe da cilj nije naslov Engleske, već jedno od prva četiri mjesta.

"Vjerujem da je ovo povratak nakon svih onih neriješenih rezultata. Kada pobijedite Arsenal znate da imate jako dobru momčad, ali možete vidjeti da imamo kvalitetu, kada se ravnopravno natječemo s Chelseaom i svim ostalim momčadima iz vrha", kazao je holandski reprezentativac za Daily Star, te dodao.

"Ciljamo li ligaški naslov? Tim se usredotočio na jedno od prva četiri mjesta, to je realnost".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.