7

Komentari (7)

Kenotala
Pa covjek ima pravo da kaze sta misli, druga je stvar sto tebe boli istina. I ti komentarises sve sto ima veze sa Juventusom ali ti niko ne odgovara jer si nebitan. Pricas o sudijama, o rasporedu utakmica, o transferima, o igracima...
AmarSahi
Brate, to se zove navijati za klub. To što ti to ne razumiješ nije moja stvar...a to što si ti na postovima o Juveu i ako ga mrziš je tvoja stvar. I ti si meni toliko bitan da tebe nisam ni vidio na cijelom portalu nikada.
hamsik
idi piši na postovima juveta a ne ovdje poz juvemerda @AmarSahi
AmarSahi
@hamsik Pa zar ovo nije post o Juveu, spominje se Juve i naš trener?
Kenotala
Procitaj ponovo, mozda shvatis moj komentar.
hamsik
bravo direktore
AmarSahi
Ne razumiješ ni ti izgleda, 1 igrač vam nije tu vi odmah frku pravite, pa tako bi trebao onda svako, jedan igrač im se povrijedi i fino ne dođu na utakmicu i dobiju bodove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.