De Laurentis: Ako je imalo čovjek, Cavani će ostati

De Laurentis: Ako je imalo čovjek, Cavani će ostati

Midhat Šljivak

Nakon što je napadač Napolija, Edinson Cavani, izjavio kako niko ne može odbiti ponude Chelseaja i Reala, oglasio se i predsjednik kluba Aurelio De Laurentis, koji je rekao da će Cavani ostati, ukoliko je imalo čovjek.

Napoli za Cavanija traži 63 miliona eura, što zasad nijedan tim nije spreman platiti, a današnja izjava Cavanija kako bi svako prihvatio ponudu Chelseaja i Reala, donijela je reakciju prvog čovjeka tima iz Napulja Aurelia De Laurentisa.

"Da li ću pustiti Cavanija prije 10. augusta. Vjerujem ljudima, ako ne želi ostati, prevarit će me.  Vjerujem da, ako je imalo čovjek, ostat će u Napoliju. Ako odluči da ode, bit će to nakon Kupa konfederacija. Znat ćemo sve nakon 20. jula", rekao je De Laurentis.

Interes za Cavanija je veliki, te su male šanse da ostane u svom trenutnom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.